KUPA HEYECANI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz sezon çıktığı karşılaşmalarda gösterdiği mücadeleci ruhu ve azmi sayesinde Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Liginden THF Süper Lig’e Yükselen Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı’nın THF 2018-2019 Sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 2. Tur maçları 18 Ocak Cuma günü yapılacak karşılaşmalarla başlıyor.

Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleşen THF 2018-2019 Sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmaları kapsamında A grubunu 2. Sırada tamamlayan Yalıkavak Spor Kulübü, 18 Ocak’ta Antalya’da yapılacak olan C gurubu 2. Tur maçlarında Mardin B.Şehir Belediye SK ve Murat Paşa Belediye Spor Takımları ile karşılaşacak.

Kura çekiminde C gurubunda yer alan Sivas Belediye Spor Kulübü’nün müsabakalara katılamayacağını bildirmesi üzerine yeniden düzenlenen maç programına göre, 18 Ocak Cuma günü kupa maçları kapsamındaki ilk maçını, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 17.00’de Murat Paşa Belediyesi ile oynayacak olan Yalıkavak Spor Kulübü, ikinci maçlarını da, 19 Ocak Cumartesi Günü, saat 15.00’de Mardin BŞ Belediye SK ile oynayacak.

Verilen aranın ardından 12. hafta mücadelesi ile başlayacak olan THF Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci devre ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Yalıkavak Spor Kulübü, 26 Ocak’ta saat 14..00’te Osmangazi Belediyespor’u Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayacak.