DENİZİN KIZLARI SÜPER KUPANIN DA SAHİBİ OLDU

DENİZİN KIZLARI SÜPER KUPANIN DA SAHİBİ OLDU

 

 

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada PraxisYalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Kastamonu Belediyesi SK ile karılaştı.

Türkiye Hentbol Federasyonu 2023 –2024 sezonu faaliyet programında yer alan Kadınlar Süper Kupa müsabakası kapsamında Ankara THF Prof. Dr Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Denizin Kızlar verdikleri mücadele ile rakibine zor anlar yaşattı.

Maça galibiyete odaklı ve hızlı başlayan taraf Armada Praxis Yalıkavak Spor oldu. İlk 30 Dakikada rakibi ile mücadeleci ve üstün bir oyun sergileyen Denizin Kızları, ilk yarıyı 11 – 15 geride tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısında da oyundaki mücadelesinde kararlılık göstererek üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, maçın son düdüğünde rakibine 28 -34üstün gelerek Süper Kupa’nın da sahibi oldu.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Antrenör Kıvanç Özcan,

” Emeğin sonucunu aldık. Mutluyuz. Oyuncularıma, yöneticilerime teşekkür ediyorum. Çok güzel bir maç oldu, Kastamonu takımının da başarılarının devamını dilerim” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 sezonu dördüncü hafta mücadelesini kendi evinde 16 Eylül’de Yenimahalle BLD ile karşılaşacak olan THF Süper Kupasının Sahibi Denizin Kızları, Bodrum bayrağını ligde de başarıyla dalgalandırıyor.