KIRÇİÇEKLERİ’NDEN, DENİZİN KIZLARI’NA BÜYÜK DESTEK

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Hentbol sezonu kadınlar Türkiye Kupası C Grubu maçları Bodrum’da geçtiğimiz gün başladı. Yalıkavak Spor Kulübü ile Osmangazi Belediyesi SK arasında oynanan açılış maçını temsilcimiz 29-18 kaybetti. Her iki takım için de oldukça çetin bir mücadelenin hüküm sürdüğü maç öncesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda nam-ı Diğer Denizin Kızları olan Yalıkavak Spor Kulübü Kızlarının en büyük destekçileri yine Bodrum’u başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü oyuncuları oldu. Maç öncesi ısınma antrenmanlarının ardından Yalıkavak Spor Kulübü oyuncularına başarılar dileyen Kırçiçeği Bodrum Basket Kızları, daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

Yalıkavak Spor Kulübü Bayan takımının da 25 Eylül’de Edremit Belediyesi Güre Spor ile oynayacakları Türkiye Kadınlar Federasyon Kupası C Grubu Eleme maçlarında başarılar dilediği Kırçiçeği Bodrum Basket Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Bodrum’da sporun ve sporcunun gelişmesi için her alandaki sporculara gerek yerel yönetimlerin gerek Bodrumda yaşayan herkesin elinden gelen desteği vermesinin önemine değindi. Özmen oynana karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi.

“Biz Bodrum markasını, çıktığımız her karşılaşmada başarıyla temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak sporun ve sporcunun gelişmesinin en temel iki ihtiyacı destek ve motivasyondur. Bunun önemini iyi bilen bir kulüp olarak, Yalıkavak Spor Kulübü’nün bugün oynayacağı maç öncesinde kendilerine küçük bir ziyarette bulunduk. İyi dileklerimizi iletip, maç boyunca Denizin Kızlarına tezahürat edip, desteğimizi gerçekleştirdik. Gönül ister ki, tüm müsabakalarda seyircilerimiz, Bodrum takımlarına gereken önemi gösterip, onları desteklesin. İnanın, o destek, mücadeleci sporcularımıza büyük bir motivasyon olacak ve başarılarını arttıracaktır.”

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takım Antrenörü Gökhan Ceylan da kendilerine yaptıkları nazik ziyaret için Yiğit Özmen ve takım oyuncularına teşekkür ederek, önümüzdeki haftalarda başlayacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Karçiçeklerine başarılar diledi. Antrenör Gökhan Ceylan da Yiğit Özmen’in çağrısını yineleyerek, “Hangi spor dalında olursa olsun, Bodrum’u temsil eden tüm takımları Bodrum’da yaşayan, Bodrum’da kazanan bireyler olarak desteklemek, Bodrum markasının yükselen yıldızını daha da parlak hale getirecektir. Bodrumluları spora ve sporcuya destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.