Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, taraftarını tribünlerde coşturmaya devam ediyor. “Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır.” Sloganıyla tamamı Yalıkavak’ta yaşayan genç kızların bir araya gelmesiyle kurulan hentbol takımı, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Liginde başarısını her geçen gün arttırıyor.

Ligin ilk yarısında gösterdiği başarıyı, ikinci yarıda da ortaya koyan Denizin kızları, erteleme maçı için bu gün kendi evinde sahaya çıkıyor. Daha önce oynanması gereken ancak oynanamayan Metropol Aksaray Akhisar Sk. Maçı için bugün saat 18.00’de Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda sahaya çıkacak olan Yalıkavakspor Kulübü Bayan Hentbolcuları, bu maçta desteğinizi bekliyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1.Liginde Bodrum’u başarıyla temsil eden Yalıkavakspor Kulübünün Başkanı Mehmet Esen, maç sonrasında milli takım kampına seçilen iki başarılı oyuncusunu kampa uğurlayacaklarını, bu nedenle sporseverlerin maça gelmelerinin, oyuncularına da kamp öncesi moral vereceğini de sözlerine ekledi.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan Yalıkavakspor – Metropol Aksaray Akhisar Sk. maçı, saat 18.00’da başlayacak.